TAKOMLÄGGNING

på alla typer av tak i Stockholm

Vill du ha hjälp med takomläggning i Stockholm? Kontakta oss redan idag

Takomläggning Stockholm

VI TAR HAND OM HELHETEN

Vi på Tekcity är experter på takrenoveringar och takomläggningar och utför takomläggningar i stor-Stockholm med omnejd. Vi har all omfattande garanti på vårt jobb och använder endast bästa material, som finns idag på marknaden. Därför som extra garanti får våra kunder betala endast efter utförd arbete.

För oss på Tekcity är det viktigt att du som kund känner dig nöjd med valet av oss som din takleverantör. Oavsett byggprojekt, kan du alltid ringa oss och boka kostnadsfritt förbesiktning, eller ställa en fråga.

Vi arbetar med många olika taktyper, såsom plåt-, papp- och tegeltak och vi har hjälpt våra kunder till konkurrenskraftiga priser. Så om du har en sommarstuga eller kanske ett större objekt och behöver hjälp med en takomläggning i Stockholmstrakten, så har du hittat rätt. 

Vi utför bland annat:

  • Band-och skivtäckning av plåt, koppar, zink eller aluminium
  • Taksäkerhetsanordningar enligt gällande bestämmelser
  • TRP-plåt
  • Tegeltak
  • Papptak
  • Rostfria tak

Vi utför takomläggningar på alla typer av tak i Stockholm

  • Tegel – Takpannor och tegeltak är bland den vanligaste typen av tak i Sverige. Vi utför reparation av enstaka pannor men även totalrenovering och omläggning av hela taket med utbyte av samtliga pannor.

 

  • Papp – Papptak är en kostnadseffektiv taklösning som också är väldigt hållbart och tåligt om takläggningen utförs korrekt. När det kommer till papptak är det viktigt att de håller tätt och att pappen är ordentligt ditsatt. Vi utför underhållsarbete och omläggning av papptak i hela Stockholmsregionen.

 

  • Plåt – Plåttak är inte bara funktionella och lättmonterade, de är också otroligt lättskötta och har lång livstid i förhållande till andra typer av tak. Plåttaket håller tätt i alla väder och du kan känna dig trygg med ett tak från oss. Alla våra tak är tillverkade av oss själva i vårt plåtslageri vilket innebär att vi har väldigt lätt för att tillverka eventuella reservdelar till de flesta plåttak, reparation av komplext uppbyggda tak är med andra ord inget svårt för oss.

Kontakta oss på Tekcity redan idag så hjälper vi er med att lägga om ert tak på huset. Oavsett vad för typ av tak det gäller så kan ni alltid räkna med oss.

Takmålning

Effektivt och professionellt!

Våra takmålare arbetar efter noga utvecklade rutiner och med maximalt säkerhetstänk. Varje uppdrag kvalitetssäkras och dokumenteras. Vi väljer färger från de ledande tillverkarna för bästa resultat. 

Vi vet vilken behandling och vilka färger som är lämpliga i varje enskilt fall och vi har duktigt folk som gör jobbet! 

Taksäkerhet

Montering av taksäkerhet har sedan länge ingått som en del i våra entreprenader och är en självklarhet för oss när vi arbetar på taken. Vi utför även entreprenader bara med taksäkerhet på alla förekommande tak. Alla tak skall ha permanent taksäkerhet.

Det gäller både den privata och professionella fastighetsägaren. Lagar och regelverken är oftast snåriga och svårtolkade och därför har vi specialiserat oss på dessa för att kunna hjälpa er så att kraven kan uppfyllas.

Vi har utbildad personal som kan utföra statusbesiktningar med förslag på vad som behöver kompletteras enligt det regelverk som gäller. När det är ett så väsentligt område, som handlar om säkerhet är det extra viktigt att ha en leverantör med expertkompetens som kan inventera och utföra taksäkerhetsarbeten. 

Tätskikt

Att skydda fastigheten mot fukt, väder och vind är en förutsättning för en lång livslängd och ett bra inneklimat. Här fyller tätskiktet en avgörande roll, både ovan- och underifrån. Det exponerade tätskiktet på taket svetsas enligt säkra riktlinjer med hög precision för att säkerställa 100% täthet. Vi arbetar i huvudsak med tätskikt av Bitumen.

Exponerat tak

Ett tak ska inte bara ha ett tidlöst utseende, utan också en lång livslängd. Dagens tätskikt håller upp till 50 år. Listtäckning och färgat tätskikt är bra exempel på hur man med enkla medel kan få ett tak att se mer levande ut.

Takvegetation

Ekologiska, estetiska och ekonomiska fördelar är alla faktorer som gör denna typ av spännande tak populära.

Dolda tätskikt

Denna typ av tak kräver ett väl fungerande tätskiktssystem. Ofta skall tätskiktet klara av trafik, växtlighet och andra påfrestningar. Vi har en integrerad kunskapsbank och helhetslösningar inom alla dessa områden. Ett av oss genomfört projekt täcker varje detalj – från ett tätt underlag till en grönskande innergård.