Solceller

Vår utbud av solceller

En av mest populära inritningar som vi jobbar dem senaste 5 år är solceller. Vilket är ett självklarhet för oss, då vi har rik bakgrund inom takläggning, så jobbar vi i vårt “naturliga” byggmiljö. När det gäller elsäkerheten och projektering, kan vi försäkra er, att byggare som jobbar dagligen med att projektera och bygga hus har anpassade rutiner för att driva hela projektet, där flera olika roller är i konstant synergi med varandra. 

 Hos oss kan du själv välja vilket typ av lösningar passar dig bäst annars kontakta oss gärna, så hjälper vi er direkt.

Klassiska solceller för alla typer av tak

Projektering och projektledning

Montagematerial och installation

El och föranmällan

Allt i ett paket

Vi på Tekcity AB jobbar dagligen med frågor kring installation av solceller och dem nya teknologierna. Bland våra prioriteringar viktigaste av alla är  att hålla koll på hur vi kan hjälpa våra kunder och samarbetspartner att hitta lösningar till ett hållbar och energieffektiv tak.

Tekcity AB har jobbat med tak i flera år och det är viktigt för oss att kunna garantera säkert och hållbar montage, eftersom garantitid på en solcellspanel är 25-30 år. Det innebär att även taket måste hålla den standard utan läckage och renovering.

Idag har vi flera samarbetspartner bland solcelleverantörer, tillverkare, installatörer och elektriker, där vi utvecklar vidare våra kompetenser inom takläggning för stabil och långvarigt samarbete.

Solceller för privata brukSolceller för BRFSolceller för större anläggningarUnderentreprenad SamarbeteHar du frågor?

Ring oss: 070 015 0502

Vardagar: 9:00-17:00

E-post: info@tekcity.se

Huvudkontor

Söderbyvägen 13

19545 Arlandastad

Sverige

Navigering