Välkommen till

TEKCITY AB

OM OSS

Experter på bygg- och renovering

Tekcity AB är ett byggföretag med lång erfarenhet och uppfött kunskap inom byggsektorn. Vi kan genomföra de flesta byggtjänster och besitter erfarenhet inom såväl nybyggnad, som takomläggning. Med inbjudna passion för hantverk och strävan efter att endast uppnå kvalitativa resultat hjälper vi gärna dig. Vi jobbar i omnejd över Stor-Stockholm där vi tar oss en stor liksom små projekt från företag och privatpersoner.

Vi, som takläggare har årligt kapacitet på över 15000 kvm av nya tak och takomläggning. Våra kunder är privatpersoner, BRF och företag. 

Vår ambition är att addera värde för våra kunder i alla lägen. Det spelar ingen roll om vi installerar ett nytt kök hemma hos någon, bygger om en kontorslösning för det växande företaget eller lägger om taket på den kommunala skolan. Varje enskilt uppdrag ser vi som en värdeskapande handling då vi förlänger livstiden såväl invändigt som utvändigt i både slott och koja. Kanske är det just det som gör att våra hantverkare trivs att jobba hos oss.