Solceller

Dem senaste 2 år det mest förekommande fråga vi fick är om vi kan hjälpa med installation av solceller. Det finns otroligt mängd företag nuförtiden som erbjuder att sälja sina produkter till både privata och offentliga aktörer. Dock även om det är viktigt med energiförbrukningen och miljövänligt el, stora frågan är vem kommer pilla på taket och el centralen i slutändan? Även om det gäller enkelt installation, kan man inte göra mycket åt regler kring tättskikt, dimensionering eller hållbarhet av material.  Kontakta oss gärna, så hjälper vi till med rådgivningen kring just ditt tak.

Där taket är viktigt

Vi på Tekcity AB jobbar dagligen med frågor kring installation av solceller och dem nya teknologierna. Bland våra prioriteringar viktigaste av alla är  att hålla koll på hur vi kan hjälpa våra kunder och samarbetspartner att hitta lösningar till ett hållbar och energieffektiv tak.

Tekcity AB har jobbat med tak i flera år och det är viktigt för oss att kunna garantera säkert och hållbar montage, eftersom garantitid på en solcellspanel är 25-30 år. Det innebär att även taket måste hålla den standard utan läckage och renovering.

Idag har vi flera samarbetspartner bland solcelleverantörer, tillverkare, installatörer och elektriker, där vi utvecklar vidare våra kompetenser inom takläggning för stabil och långvarigt samarbete.

 

Kostnadsfri offert

Välkommen att kontakta oss med din förfrågan!